Flyger uppåt

HEJ! 
Jag är bäst i världen. Jag har fullföljt Kick-start programmet och tränat 30 dagar i rad. Jag är så jävla duktig! Från att inte ha tränat på flera månader så bara körde jag på som satan 30 dagar i rad. Resultaten är fantastiska och jag kunde inte vara mer nöjd och stolt över mig själv. Just nu käns det som om jag kan springa hur fort som hälst, hur långt som hälst och fortfarande orka mer. Det trodde jag absolut inte den första Septmber när en helt utslagen Anna gick hem från gymmet och undrade vad hon gett sig in på. Hur skulle jag orka?? Hur skulle jag kunna hålla mig ifrån alla godsaker i skafferiet eller den där cigaretten med mina kompisar? Det gick! Idag är jag absolut inte sugen på någonting utav det. Tack World of Shape för en stor förändring! 
 
Nu pluggar jag Svenska och lyssnar på Mio min Mio sound tracket hehe och dricker tee. Ingen söndagsångest! 
 

Kickstart

Tack Jesus, Alláh och Tengil för löpbandet i källaren! Jag har börjat med en grej som heter Kickstart. Det går ut på att man ska träna en timme per dag i 30 dagar och följa ett visst kostprogram. Än så länge så har det bara gått fem dagar och jag är väldigt trött. Maten är väldigt väldigt kalorisnål och jag som inte är någon supersportare är inte van att träna såhär mycket. Men men.
När jag står där den första oktober, då Kickstart slutar, ska jag vara så jävla nöjd över mig själv och ha gjort alla övningar fullt ut och ätit rätt utan att ha fuskat med något.

Det är därför väldigt skönt med ett minigym i huset så jag slipper vara på gymmet varenda eviga dag. Det blir mer variation om jag inland kör hemma och ibland på gymmet!

Jaja, nu ska jag sova så jag är pigg inför min första sista sånglektion för den här terminen och för gymnasiet. Godnatt!!


Åh ja

Åhjo, jag hade faktiskt kul igår.
Här är en finare bild (den enda bilden
Jag tog) från gårdagen. På fina Emma.


Åh nej

Hej. Besvikelsen känns ända ner i tårna.

En oredigerad bild som är ful.

Igårkväll var jätteroligt.


RSS 2.0