This time baby I'll be

MOrgon, nu ska jag och martin på stan och köpa present till pappa. Han fyller år på nyårsafton, så han brukar säga att fyrvärkerierna är till för honom. Haha, så ni vet det ;) Själv ska jag kolla på en parfym som jag velat ha sen igår, haha. Så ni vet det med! jag insåg häromdan att jag har ju matte att göra, depp att inte kunna slappna av helt på lovet...
Jag fick värsta suget efter att åka skridskor, så om det är någon som också har fått värsta suget efter skridskor så vore det roligt =)  och slalomskidorna har stått inne i skrubben alldeles för länge....

Someone new

Jag har verkligen fastnat för den här låten.


Puddels

hejsan alla!  Efter skolan åkte vi nåra och fikade hos emma, det var mysigt det. När jag kommit hem och ätit middag åkte jag och pappa till apoteket, jag har äntligen fått medicin mot min sjukdom nånting? Btw så har jag precis fått det bästa brevet jag någonsin fått. Det ver ett intyg från doktorn till min gympalärare Camilla, följande stod i brevet: 

Anna nyberg bör befrias från gymnastiken de kommande 1 - 2 veckorna på grund av blablablabla....

"Befrias från". Precis det rätta orden. 
Tack för ikv !


 

Heavens shaking

Jag är väldigt ineffektiv här, beror kanske på att jag inte bryr mig. Att blogga och läsa bloggar är verkligen inte min grej, men jag måste erkänna att det är lite kul att kluttra ner lite text då och då och veta att det kanske finns någon som läser.
Jag har nu varit sjuk i över en månad och den tiden har inte passerat utan att lämna spår. Jag ser rätt risig ut, blek och röd i och runt ögonen. Mitt sociala liv har inte varit på topp heller, då jag hela tiden måstat stanna inom fyra väggar, liggandes i nån säng och snörvla. Jag har missat många prov och inlämningar, det är skitjobbigt att ha tjugotio prov att göra sedan när man blir frisk. Men jag överlever, om en vecka är det ju lov !

Om någon orkat läsa ända hit så kan ni få veta att jag önskar mig en upplevelse i år. Känns som om matriella ting inte är så viktigt nu. En känsla jag haft på senast, en upplevelse tack ! God Jul i lite förväg till er som har känslan, min julkänsla är iallafall inte här ännu.
Puss =)Jag och david utanför en resturang i USA. Jag längtar tills vädret tillåter
kort kort igen.


RSS 2.0