Laughing with blue lips

I helgen har jag myst på och sjungit en del + hjälpt brorsan att flytta in i hans nya lägenhet. =)
hörde att kroken fick DM guld, jävla bra kämpat tjejer !!!
Jag är då gode taggad för påsklovet, känns som om det var tusen år sedan sportlovet var. Tack o lov för att tiden på sandenskolan snart är slut, jag är helt jävla sjukt äckel dö less !!! Taggen för björknäs är stor och jag kan knappt vänta !
men mellan sandenskolan och björknässkolan finns det ett sommarlov. Som jag nu tyvärr måste jobba lite under.
Lyckligtvis fanns det inte bara fönsterputsning jobb att söka ! Mina val blev:
1) Sommar musikant
2) Bodens närradio
3) Retro café

dock har jag då bara sökt på första perioden, så vi får väll se vad jag får !
Blev väll ett litet virrigt inlägg, anna nyberg upp i dagen !

Ett rosa paket.

Jag känner mig inte redo för prov !  Känns som om det är väldigt mkt sådant nu, men jag hoppas att det bara är inbillnig.
Jag har en väldigt stor längtan efter gymnasiet i allafullafall. Ska bli så skönt att slippa alla jobbiga människor på Sandenjävlaskolan !!! Hela skolan ser ut som en riktigt skitig toalett som ingen städat på typ några år. Inte så konstigt att man blir deprimerad av att vara där varenda dag !

Men ja, snart är det sommar. :)

Bild från sommaren 2009, Paradise cove, Malibu, CA.
Längtar verkligen tillbaka !

Vitt vin och beskvier !

Idag var tidningen Extra på skolan och pratade med mig, Alina, Anton, Suthat och Marie-Louise. Det skulle bli ett inslag om energi drycker och vi skulle diskutera fram och tillbaka. Sedan tog hon lite vackra kort på oss och jag hoppas på hennes skull att hon tar en bild där jag ser mänskilg ut !!!!
När Extra-tjejen gått så gittade anton och suthat också, vilket var väldigt synd för dom...
För att när de gått så kom ML på att hon ville bjude mig o alina, anton o suthat på fika ! Men eftersom grapparna redan gått så blev det bara ja o alina som blev bjudna på opalen. Jag tror på ett starkt MVG för min del. haha ;p

Idag har vi avklarat de 2 första delarana i endelska nationella, vilket känns väldigt bra.

Ikväll sökte jag lite sommarjobb, förstahandsvalet blev Sommar musikant, andravalet, Bodens närradio och tredjevalet, retrocafé. Det spelar ingen roll vilket jag får, bara det inte blir för jobbigt ! haha ;)


RSS 2.0