Gonna stop you right there

Jag är vaken och jorden har inte gått under. Om bara några dagar åker jag till Thailand och lever livet, kan knappt förstå det! Längtar efter kokosdrinkar och turkost hav. Sen bär det iväg till Haiti. Sedan studentresan, balen och till sist studenten. Har så mycket att se fram emot! Jorden får helt enkelt vänta med att gå under. Fast om den nu gör det så dör jag iallafall inte med långt, konstigt hår.


You might be a big fish

Min kusin är så bra och peppande och fierce.
 
 
 
 
 

Att jag förut kunde förlåta, det är en gåta.

Den här låten är så sinnes. Så bra comeback till Darins orginal.
Det är inte "buhu jag saknar dig" utan "försvinn ur mitt liv".
 
Magnus Uggla – Försvinn ur mitt liv (You're Out of My Life)
 

Påstridig

Ikväll möblerade jag om i mitt rum, lite spontant.


Det är inte personen, det är våldtäkten.

Har disskuterat med min barnalösa vän ikväll och kommit fram till mycket intressanta grejor. Och jag har idag bokat klippning, känns super. Jag fattar inte varför jag tvingar mi själv att spara långt hår till en jävlabal, bara för att det ska vara långt då?? Det är sjukt snyggt med kort hår, det är skönt och fräsigt. Jag sa åt mig själv att aldrig ha blont och mittbena, men ändå så skaffar jag mig det. Jävla bekväma idiot. Älskar adrenalinet när jag gör en stor förändring med min frisyr.
 

Eder är frälsaren född

Sedan jag blev barnalös så blir det väldigt mycket egentid. Kanske borde starta en föräldrakurs åt ensamstående mammor? Jag har ju väldigt mycket erfarenhet så det skulle gå hur bra som hälst. Nu ska jag iallafall iväg på syjunta med min barnalösa vän. Kram.


Körsbärsdalen

Somnar till Skorpan och Jonatan Lejonhjärtas äventyr. Vill vara med.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1207830/images/2012/pic_50bbd8f59606ee4f827ec013.jpg" class="image">


Körsbärsdalen

Somnar till Skorpan och Jonatan Lejonhjärtas äventyr. Vill vara med.


RSS 2.0